Zesde editie Food Pioneers van start!

Zesde editie van het Flevo Campus Food Pioneers programma van start!

Met veel enthousiasme kondigen we aan dat de zesde editie van het Flevo Campus Food Pioneers programma is begonnen! Zestien gepassioneerde voedselondernemers hebben inmiddels enkele inspirerende programmadagen achter de rug. Ze maakten kennis met elkaars producten, deelden waardevolle ervaringen en ontvingen feedback van elkaar en professionals uit de voedselindustrie.

Tijd voor een tussentijdse update van programmamanager Thera van Heuveln: “Sommige ondernemers zijn al in gesprek met grote retailers en met hen werken we intensief aan een onvergetelijke eerste indruk. Anderen hebben de feedback tijdens de tastingsessie gebruikt om hun verpakkingen te verbeteren. De focus verschilt dus, maar voor iedereen is er werk aan de winkel”.

Wil je meer weten over de Food Pioneers en hun innovatieve producten? Zet dan 14 november alvast in je agenda! Tijdens het slotevent bij Flevo Campus in het Natural Pavilion in Almere krijgen de pioniers de kans om hun idee├źn te presenteren aan een deskundig panel. Dit panel zal hen grondig ondervragen. Een unieke gelegenheid om de voedselondernemers van de toekomst te ontmoeten en hun producten te proeven! Blijf op de hoogte en mis deze inspirerende dag vol innovatie en culinaire ontdekkingen niet!